Missie

Gedurende onze 35 jaar ervaring word door ons voortdurend gestreefd naar kwalitatieve, duurzame en praktijkgerichte oplossingen. Hierbij maken wij gebruik van zeer hoogwaardige producten. Een goed eindresultaat wordt mede bepaald door de inzet van ons vakbekwaam personeel. Als familie bedrijf vinden wij het belangrijk duurzame relaties te creëren met onze opdrachtgevers en personeel. Wij streven er elk werk naar te voldoen aan de veiligheidsnormen, de kwaliteitsnormen en de betrouwbaarheid op lange termijn. Dit onderbouwen wij door onze diverse certificeringen omtrent milieu, veiligheid en kwaliteit. Dit alles is een waarborg dat aan zowel de hoogste kwaliteitsnormen als veiligheidsnormen wordt voldaan. Met veiligheid altijd op nummer één.

 

Visie 

De interne ambitie van Rowij is dat we dagelijks bezig zijn om ons gezonde familiebedrijf door te laten groeien. De kennis en kwaliteit overdracht van de oudere generatie op de jongere generatie is daarbij van belang. Door middel van scholing, kennisoverdracht en gerichte investeringen willen wij dit op een zo efficiënte manier bereiken. Door met de tijd mee te gaan op gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid maken we ons klaar voor de toekomst.

De externe ambitie is dat we een echte bijdrage willen leveren aan de Nederlandse infrastructuur. Dit denken wij te kunnen verwezenlijken doordat we een heel breed en diep scala aan activiteiten beheersen. Wij bieden u met onze kennis de oplossing voor elke opdracht en hebben de mogelijkheden dit altijd op kort termijn uit te voeren.

 

Specialist

Ron van Wijnen is directeur-eigenaar van het door hemzelf in 1987 opgerichte bedrijf.

'' We zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een specialist op verschillende terrein. We werken zowel in de woningbouw, utiliteitsbouw als weg- en waterbouw. Onze werkzaamheden splitsen zich toe op onder meer betonherstel,  -renovatie en vloerafwerking ( coatings ). Het maken van voegovergangen is een activiteit waarmee we ons bedrijf de afgelopen jaren nadrukkelijk mee op de kaart hebben gezet. '' 

 '' Gewoon bij de beste willen horen, dat is elke dag onze passie en uitdaging bij Rowij. '' 

Contact:

Rowij Bouwchemie B.V.

De Kreek 5, 4906BB Oosterhout

0162-430909

E-mail ons op info@rowij.nl